VIP tanfolyam

A Főnix Autósiskola VIP képzéseivel akár 3 hét alatt megszerezheted jogosítványodat, ráadásul teljes mértékben alkalmazkodunk a Te időbeosztásodhoz!

VIP Tanfolyamok

B kategória

A 3500 kg-ot meg nem haladó megengedett legnagyobb össztömegű gépkocsi, amely a vezetőn kívül legfeljebb nyolc utas szállítására tervezett és gyártott gépjármű.

 

A kategória

“A” kategóriával még vezethető: “A1″ korlátozott” motorkerékpár, segédmotoros kerékpár, lassú jármű és pótkocsija, kerti traktor, állati erővel vont jármű.

 

B+e kategória

Nemzetközi kategória, B kategóriába sorolt gépkocsiból és nehéz pótkocsiból álló járműszerelvény (a két jármű együttes megengedett össztömege a 3500 kg-ot meghaladja), max. 7,5t megengedett legnagyobb össztömegig.

A VIP tanfolyamokról általánosan

 

Alkalmazkodunk a Te időbeosztásodhoz (külföldi munkavégzés esetén, ha kisbaba mellett szeretnéd a képzést elvégezni, vagy több műszakos munkarendben dolgozol, iskola mellett, stb.)! A képzés időtartalma lényegesen rövidebb (akár 3 hét), a rugalmas időbeosztásnak köszönhetően lehetőséged van akár hétvégén/ünnepnapokon is vezetni. VIP képzés ezekkel a feltételekkel kizárólag a FŐNIX AUTÓSISKOLA DEBRECEN-nél érhető el!

További részletek

VIP1: heti 2×2 óra vezetés, akár hétvégén/ünnepnapokon is.

VIP2: heti 3×2 óra vezetés, akár hétvégén/ünnepnapokon is.

 

Főnix Autósiskola Debrecen

Hétfőtől-Péntekig: 10:00-14:00
Szombat-Vasárnap: Zárva

Több információt szeretnél kérni? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

InformációkérésElérhetőségeink

Cím

4027, Debrecen Dózsa György utca 14. (Garázssor)

Telefonszám

Vattai Bernadett
+36 20 368 0587